DERİN BİLGİLERE YOLCULUK

Abad (Artukluda Başarıyı Artırma Dönemi)  projesi kapsamında hazırlamış olduğumuz eylem planına göre Nisan-Mayıs dönemi Derin Bilgilere Yolculuk adlı etkinliği gerçekleştirdik.

05.04.2023 169

İlkokul öğrencilerimizin somut bilgileri daha çabuk özümsedikleri için  deneylere başvurduk.Öğrenirken eğlenmeyi amaçladığımız deney etkinliğinde öğrencilerimize gerekli güvenlik önlemlerinin önemi ve gerekliliğine değindik.Birinci elden bilgilerin çocuklara daha çok hitap ettiği ve bilgi transferinin daha hızlı olduğu için deneye kendilerini de dahil ettik.Deney öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlenip çok dikkatlerini çekmiştir.Böyle bir fırsat verdiği için okul müdürü Sercan Bayar’a teşekkür ederiz.Deneyi bize sunan Ruşen hocaya ve katılım gösteren tüm öğrencilere teşekkür ederiz.

05-04-202305-04-2023