Arpatepe İlkokulu

Vizyon: Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 0

Saatler: 08.20/13.40
Isınma: Soba
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza Mardin merkez ve Kızıltepe´den öğretmenlerimiz için servisler vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05069472013

WEB - https://arpatepeio.meb.k12.tr

Adres - Arpatepe Mahallesi/ Mardin Artuklu

Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Yerleşim Yeri - Artuklu merkez ilçesine bağlı olup Arpatepe mahallesi içerisindedir.

Adres - Arpatepe Mahallesi/ Mardin Artuklu

Ulaşım Okulumuza Mardin merkez ve Kızıltepe´den öğretmenlerimiz için servisler vardır. Okulumuza ulaşım sıkıntısı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 40 km Mardin - 20 km Kızıltepe